Junior LeVi

Verzwaard hoofd
Close up van gezicht van Junior LeVi
Junior LeVi in de stabiele zijligging
Bovenbeen geschikt voor tourniquet
Rugwond geschikt voor wondopstoppen
Junior LeVi inclusief pruik en bloedneus
Junior LeVi op de rug liggend met afgewend hoofd
Junior LeVi op de knietjes met pruik
Junior LeVi zittend op de draagtas
Doordringende borstwond bij Junior LeVi
Junior LeVi met schaafwondjes en handjes omhoog
Compleet pakket
Junior LeVi met een vaatwasblokje
Junior LeVi onder aan een glijbaan
Junior LeVi zittend tussen twee brusjes
Junior LeVi aan de rand van de vijver
Verschillen Baby, Junior en School LeVi
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt

Omschrijving

De Junior LeVi is speciaal ontwikkeld voor de training Eerste Hulp aan Kinderen in verband met de wet IKK. Met deze flexibele pop kun je veel basis leerstof beoefenen. 

De Junior valt op door zijn peuter-grootte. Een bijzondere en zeer gewenste slappe oefenpop voor je demonstraties en trainingen.

Deze pop kun je zelf samenstellen en wordt geleverd zoals jij dat wenst. Er is keuze uit diverse toevoegingen wat het een erg compleet EHBO kindje maakt of juist aantrekkelijk in prijs door het weglaten van de opties. 

De Junior LeVi kan in de stabiele zijligging en is uitermate geschikt voor scenario-training.

Waar wil jij de nadruk op leggen? Moet je kindje kunnen ademen? Wil je wondopstoppen voordoen op een kind? Of is er sprake van een doordringende borstwond waar het voorwerp nog in zit? Hoe verleen je de Eerste Hulp? Of heeft het kindje last van een bloedneusje? Ook om die te stelpen is kennis en oefening nodig.

Specificaties

Een flexibele en realistische unisex EHBO-peuter, die je kunt kleden als jongen of als meisje.

  • Heeft leeftijd van 3,5 jaar en de lichaamsbouw van een peuter
  • Is 98 cm groot (door toegepaste feedback wat steviger geworden en gegroeid!)
  • Heeft voldoende stevigheid voor rugslagen en buikstoten 
  • Heeft voldoende flexibiliteit voor de stabiele zijligging
  • Heeft voldoende veerkracht voor de eerste borstcompressie
  • De basisuitvoering is inclusief 2 schaafwondjes, een buil op het voorhoofd en met een pruikje.  Dat maakt de basisprijs erg gunstig.  ​

 

Om meer leerstof te kunnen demonstreren kun je nog kiezen uit extra toepassingen:

  • Twee wonden voor Stop De Bloeding Red Een Leven. De tourniquet past om het bovenbeen. De opstop-wond zit achter in de zij. Dit is bewust gedaan om te laten zien dat het kindje op de buik moet om de wond te kunnen opstoppen. Doordat de wond in de zij zit, kunnen cursisten je demonstratie goed zien. Deze optie wordt geleverd met een bloedplas A6-formaat.
  • Een borstwond inclusief een doordringend voorwerp en een set bloedneusplugjes. Waar moest je nu ook alweer op letten?
  • Simulatie ademhaling met ballon zodat het kindje zichtbaar en voelbaar kan ademhalen (of niet). Ook snel en diep ademen is goed waarneembaar. Hiermee komt het kindje als het ware tot leven en zal de beleving echter aanvoelen. Een echte meerwaarde voor je training!

 

Laat de les nu maar beginnen! Wat is jouw verhaal en wat mankeert jouw kindje? Welke Eerste Hulp moet er geboden worden? Maak het herkenbaar en uitvoerbaar op een oefenkind. Dat maakt het leren vele malen leuker en echter.

De kleur van de ogen kan afwijken van de foto. Junior LeVi heeft ook groene, blauwe of bruine ogen. 

Het gewicht van de Junior LeVi bedraagt 3,95 kg.  

Stel samen

VERBETERDE UITSTRALING

Junior LeVi is onze robuuste peuter en wordt geleverd met pruik, een buil op het voorhoofd en twee schaafwonden. Verder is er een keuze uit extra toepassingen. Deze pop wordt geleverd in een eenvoudige draagtas.

Aankleden moet je zelf doen.

Gratis verzending binnen NL en BE. 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Totaal per stuk € 649,-
1
Junior is zeker een aanvulling voor mijn les. Onlangs was ik vergeten een junior reanimtiepop mee te nemen en heb toen Junior gebruikt voor de borstcompressies. Mijn ervaringen met de Junior LeVi zijn zeer positief. De cursisten behandelen Junior met veel liefde en passie. Ik hanteer maatwerk in veiligheid en de Junior LeVi is hiervoor uitermate geschikt. Voor, tijdens en na de training heb ik al diverse foto's gemaakt waarbij Junior de hoofdrol speelt in een bepaalde situatie. Hierdoor kan ik de foto's vervolgens weer gebruiken voor een scenario. Denk hierbij aan, brandwond door een warmhoudplaatje, vergiftiging door een vaatwastablet etc.
Mark Kalfsbeek Kalfsbeek BHV
Mark Kalfsbeek

Junior LeVi

De Junior LeVi is een flinke peuter met een verleden. De Junior LeVi heeft namelijk het praktijk-onderwijs EHAK compleet vernieuwd! En het heeft gezorgd voor gezinsuitbreiding voor nog veel meer mogelijkheden binnen het EHBO-onderwijs.  

Het was het eerste kindje van de LeVi-familie en was zelfs langere tijd wereldwijd niet meer verkrijgbaar. En zo werden de School LeVi en Baby LeVi 'verwekt', omdat de wens zo groot was. 

Zo ontstond familie LeVi met ieder gezinslid zijn/haar eigen letsel. 

Junior LeVi

Over nagedacht

De Junior LeVi wordt in tegenstelling tot de andere kinderen grotendeels gemaakt van stof. Zo staat het hoofd goed recht op de schouders en kan het draaien naar links en rechts.

De Junior LeVi is wat steviger geworden. Met de juiste zithouding en balans kan de pop op de billen en en de knietjes zitten. Het lichaam is flexibel en de armpjes kunnen omhoog.

De ademhaling is heel erg goed zichtbaar tijdens het balloneren.

De huid is oersterk. Het is geen probleem om het aanleggen van de tourniquet en het wondopstoppen te demonstreren. De pop kan goed tegen een stootje. Wil je mensen niet op de pop het wondopstoppen laten oefenen, om de pop te sparen, gebruik dan de LeVi-wondkubus (niet bijgeleverd).

Binnen in de romp zit een wervelkolom, maag en slokdarm, een ribbenkast met borstbeen en daaronder de longen. Botten zorgen voor het gewicht en stevigheid. 

Geniet van alle nieuwe mogelijkheden. Laat je inspireren en inspireer anderen. EHBO leren wordt nóg leuker met de Junior LeVi.

Over nagedacht