Baby LeVi

Baby LeVi met nerfpijltjes en eentje in de mond
Baby LeVi voorbereiding rugslagen
Borststoten bij Baby LeVi
Baby LeVi met LifeVac
Baby LeVi met twee brandwonden
Baby LeVi met ballon, brandwond en gekneusde vingertjes
Baby LeVi close-up met contactverbranding handpalm
Baby LeVi op de buik met bijtwond hondje
Baby LeVi op de zij met armpje onder het hoofd
Baby LeVi met sokje aan
Baby LeVi op de rug met paars teentje
Baby LeVi met duimpje in de mond
Baby LeVi zittend en aangekleed
Baby LeVi op de zij met een knuffel
Doosje voorwerpen verslikkingsbaby
Baby LeVi ligt op knuffel
Baby LeVi met nerfpijltjes
Verschillen Baby, Junior en School LeVi
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt
image.alt

Omschrijving

Geef je Eerste Hulp Aan Kinderen onderwijs (in het kader van de wet IKK) dan kun je bijna niet zonder een realistische oefenpop. Wat is er aan de hand en welke hulp moet je toepassen?

Baby LeVi is gekozen voor zijn formaat. Hij is 74 cm groot en is 10 maanden oud. In zijn mondje zit een mondstuk waar een voorwerp in past. De voorwerpen zijn precies op maat gemaakt en worden meegeleverd. Op deze leeftijd pas je bij verslikking opheffen nog de sandwich-methode toe. Hoe voelt dat om met een grote baby te doen? 

Onder het borstbeen zit een long om ademhaling te simuleren. De borstkas gaat zicht- en voelbaar op en neer. Beslis zelf hoe snel de baby ademt of wanneer het ademen stopt. Baby LeVi is NIET geschikt voor mond-op-mond beademingen, omdat de long niet makkelijk uitneembaar is. 

Ook zonder verslikking heeft de baby een lief en leuk snoetje. Het mondstuk is niet storend aanwezig. De wangetjes hebben blosjes. Met het juiste verhaal kan het kindje er ziek uitzien of bijvoorbeeld koorts hebben. 

Baby LeVi heeft ernstige brandwonden en een bijtwond die je met kleding kunt bedekken.  Beslis zelf welke wond je laat zien en welke niet. Aan een handje zijn gekneusde vingertjes die tussen de deur hebben gezeten of iemand heeft erop gestaan. In de ander hand zitten brandblaartjes. De altijd zichtbare wonden zijn niet sterk gegrimeerd. Het valt daarom niet echt op als je er niets over zegt.

Hoe luidt jouw storytelling bij de Baby? Wat is er gebeurd of waarom huilt jouw kindje? Wat doe je als het kindje de adem inhoudt? 

Met Baby LeVi komt jouw onderwijs tot leven. De pop wordt handgeschilderd. De wonden zijn blijvend aangebracht. 

Specificaties

Baby LeVi weegt ongeveer 4,5 kg, draagt kledingmaat 80, schoenmaat 19-20 en luiermaat 4. 

Dit popje wordt geleverd met

  • Simulatie ademhaling
  • Verslikking met vreemd voorwerp (heel veel!)
  • Brandwond op schouder en voet
  • Bijtwond van een hondje
  • Contactverbranding handje
  • Kneuzing vingers
  • Blosjes voor simulatie ziek zijn
  • Verkleurd teentje
  • Een draagtas
Kies deze

Een ademende Baby verslikkings-pop met zeer veel extra letsel passend bij deze leeftijd. Wordt (zónder de LifeVac) geleverd in een eenvoudige draagtas. 

Alleen nog zelf aankleden.

Gratis verzending binnen NL en BE.

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW.

Totaal per stuk € 749,-
1

Baby LeVi

Dit is niet zomaar een pop, dit is een echt EHBO- oefenpopje.  Handgeschilderd en net echt.

Baby LeVi heeft een voorwerp achter in de keel. Het moet diep ingebracht worden met een staafje. Het voorwerp gaat er moeilijker uitgaat dan je hoopt. De borstkas is gevormd met ribbenbogen en een borstbeen. Rugslagen en borstcompressies zijn toe te passen om het voorwerp er weer uit te krijgen.

Doordat het voorwerp er niet altijd zomaar uitkomt, moet de sandwich methode worden toegepast. En dat kan meerdere keren nodig zijn. Hopelijk lukt het, want het zal niet altijd succesvol zijn. Dat mag ook de boodschap zijn.

Ook de werking van de LifeVac kun je perfect demonstreren op de baby. Een echte verslikkingsbaby dus. En voor het eerst in deze grootte van 10 maanden. Als verdere reanimatie nodig is stap je over op een reanimatiepop.

Gemaakt van zacht vinyl en stof.  De wonden zijn met kleding makkelijk te bedekken. De nadruk bij de wonden ligt op brandwonden, omdat die veel voorkomen en de gevolgen groot zijn. Maar ook zijn er andere verwondingen om de groep cursisten lekker bezig te houden. 

Baby LeVi

Zo realistisch mogelijk

Welk letsel laat jij vandaag een rol spelen? Bekijk ook de extra mogelijkheden uit de Medische Rugtas en laat je inspireren! Les geven wordt nóg leuker om te doen en les krijgen helemaal! Wat fijn dat het als net echt ervaren wordt. 

Let op: de pop wordt zonder kleding geleverd. De kleur ogen kan afwijken van wat hier getoond wordt. Omdat het schilderwerk handwerk is, kan ook daar de vorm en kleur van een wond soms anders uitpakken dan op de foto's. 

Op alle LeVi producten zit een levertijd, soms van meerdere weken of maanden. Informeer ernaar.

Wil je meer lezen? Bekijk dan ook de blogs op deze website.

Zo realistisch mogelijk