LeVi zet grote stappen

Het voelde als een Sinterklaascadeau, het telefoontje van Jean-Paul Urlings.

Het winnen van de Inspiratieprijs 2021 van Het Oranje Kruis verhoogde de aanvragen van mijn product LeVi de EHBO-pop. Vraag genoeg voor nu, hoewel mondjes maat, maar precies genoeg werk voor mij alleen. Alleen ik wil meer, niet perse meer werk, maar meer LeVi op de plaatsen waar dat nodig is. Ik realiseerde me dat ik nooit verder zou komen zolang ik aan mijn keukentafel poppen blijf naaien. 

Mijn droom is dat LeVi overal beschikbaar is voor praktijk onderwijs. Het is de eerste volwassen stoffen pop wereldwijd die op maat kan worden samengesteld naar behoefte van de klant. Een pop die superlenig is bovendien. De enige pop die echt in de stabiele zijligging kan. Ik wil graag dat iedereen weet heeft van het bestaan van de LeVi-pop. Het kan je zomaar verder helpen bij het onderwijs. 

Een redactioneel stuk in het Eindhovens Dagblad was voor Jean-Paul aanleiding om me te verblijden met een telefoontje. 
Het cadeautje, de verrassing was er dan eindelijk! Hier had ik kennelijk op gewacht zonder dat ik dat wist: iemand de mij benaderde met een helpende hand (zo voelde het). Bovendien met subsidie vanuit Keyport. Samen werken aan het bedrijf in plaats van aan poppen.  

De beste stap om te groeien is de stap de bij je past, met de juiste begeleiding. Dit was het juiste moment. Een logische route naar mijn droom. Toeval bestaat niet. Dankjewel Jean Paul Urlings voor je telefoontje en je begeleiding!
 

Naar Business Roadmaps
Reclamefoto Business Roadmaps

De aanleiding van het verrassende telefoontje

Van de redacteur Roy de Leijer een prachtig artikel in het Eindhovens dagblad naar aanleiding van een online interview.

Naar het hele artikel
Artikel LeVi in het Eindhovens Dagblad

En nu verder

Nog niet verder gekomen dan stap 1 waarin we het eerste canvas invullen. Ik ben enthousiast!

Wie zijn mijn klanten en wat zijn hun voordelen? Dit zijn de eerste vragen die ingevuld worden. Ik heb er maar meteen een nieuw blog van gemaakt. Leuk om zo een kijkje te nemen naar je bedrijf en te filteren op waar het om gaat. 

Klanten LeVi en hun voordelen
Koffie lekt uit een filter

Keyport

Iedereen onderneemt mee!

Voor ondernemers is Keyport een van de topregio’s in Nederland.

De groei ligt hier al jaren ver boven het landelijk gemiddelde. Hoe dat kan? Om te beginnen is de netwerkeconomie in Keyport buitengewoon sterk ontwikkeld.

De regio bestaat uit de gemeentes Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert en Cranendonck. Hier werken bedrijfsleven, onderwijs en overheid samen aan het duurzaam versterken van de economische structuur en het verbeteren van het vestigingsklimaat. Daar zijn we trots op, maar daar stopt het niet. Het maakt ons alleen maar ambitieuzer.

Om als regio voorop te blijven lopen, investeren we continu in ondernemerschap, arbeidsmarkt, innovatie en duurzaamheid.

Samen met jou en samen voor jou!

Naar Keyport
Logo Keyport